Helplessly

Help, I need somebody, help!

To get me out of the doom

Help, If you're good and kind, help!

Just come in and sing

Help, I have nobody, help!

I wanna die soon

Help me bring joy to life.

Help, I need it,

Help!

Desculpa, mas existem coisas que apenas outras línguas conseguem dizer. Talvez por isso dizem que a poesia é universal.
Renato Gaspar
© Todos os direitos reservados