R O S A , R O S A
O L H O S E U S O L H O S
S O R R I S O S S E U S
A M O R E S M E U S
N A V E G A N D O M A R E S
G A L G A N D O A R E S
E C O S E N C O N T R O S
L Á B I O S M E L
A H H H H H H H H H H H !