Jesus,
Tu és Luz,
És o brilho que ilumina
Nosso caminhar.

És a esperança;
És paz, és lembrança

O único caminho
Para o Pai.

És graça;
És vida;
És glória;
És o amor que
Nos conforma e nos
Enche de prosperidade;
És paz, és bondade.

És os olhos que vigiam
Para ajudar,
És palavras que servem
Para confortar.

És o brilho que irradia e veste,
És luz, és sol, és mar...
És brilho celeste.