Ame tudo que ames
Ame aulas, ame exames
Ame de perto, ame de longe
Ame freiras, ame monges
Ame carecas, ame cabeludos
Ame despelados, ame peludos
Ame o preto, ame o branco
Ame o mentiroso, ame o franco
Ame a noite, ame o dia
Ame aquele que fica distraido, ame aquele que vigía
Ame a música, ame a dança
Ame a alegria, ame a esperança
Ame o amigo, ame o inimigo
Ame o Zidane, ame o Figo
Ame o oito, ame o nove
Ame a ti mesmo, Ame o HermO iS Love
HermÖ iS LovE
© Todos os direitos reservados
© Todos os direitos reservados