Ame tudo que ames

Ame aulas, ame exames

Ame de perto, ame de longe

Ame freiras, ame monges

Ame carecas, ame cabeludos

Ame despelados, ame peludos

Ame o preto, ame o branco

Ame o mentiroso, ame o franco

Ame a noite, ame o dia

Ame aquele que fica distraido, ame aquele que vigía

Ame a música, ame a dança

Ame a alegria, ame a esperança

Ame o amigo, ame o inimigo

Ame o Zidane, ame o Figo

Ame o oito, ame o nove

Ame a ti mesmo, Ame o HermO iS Love

HermÖ iS LovE
© Todos os direitos reservados