Existe uma terra - Alexis karpouzos

Existe uma terra - Alexis karpouzos

Υπάρχει μια χώρα με πίστη που έχω δει
όπου οι ουρανοί δεν γνωρίζουν συννεφιασμένες περιοχές.
Εκεί που δεν ξέρουν τις θλίψεις του χρόνου
και καμία σκιά δεν πέφτει για να αμαυρώσει τη θέα
Εκείνη τη γη που καμία επιθυμία δεν γνώρισε ποτέ,
ούτε πόνο, ούτε αρρώστια, ούτε αγωνία.
Εκεί ο θάνατος, ο τελευταίος εχθρός, σκοτώνεται.
Εκεί όσοι συναντιούνται δεν θα χωρίσουν ποτέ ξανά,
Και όσοι έχουν χωρίσει εδώ και καιρό ξανασμίγουν.
Υπάρχει μια χώρα μακριά..
Πέρα από αυτούς τους άγριους ανέμους και τους σκοτεινούς ουρανούς,
Πέρα από τη συννεφιασμένη πύλη του Θανάτου,
Υπάρχει μια χώρα όπου η ομορφιά δεν πεθαίνει ποτέ
και η αγάπη γίνεται αθάνατη.
Μια χώρα που το φως της δεν σβήνει ποτέ από τη σκιά,
της οποίας τα χωράφια είναι πάντα εαρινά,
Εκεί που τίποτα όμορφο δεν μπορεί να ξεθωριάσει,
αλλά ανθίζει για πάντα.

London