You  live  in  my  heart...
Mi  corazón  es  tu  casa,
Meu  amor  por  ti  não  vasa
And  my  tears  are  your  art!
 
Las  ventanas  están  abiertas
The  wind  blows  free…
Vai  aonde  quer  ir,
Pues  no  hay  pasadizo  secreto!
 
Beijo  teu  amor -  sensibilidade!
Besas  mi  cuerpo -  sensualidad!
And  our  love  sails  in  the  sea…
 
Brisas  acaricián  las  ondas,
Strip  the  silence  of  the  mountains
 E  velejando  nas  águas  me  perdi!
 
 
 

 
DE  Ivan de Oliveira Melo

Ivan de Oliveira Melo
© Todos os direitos reservados